Läs om Ofelia Vård i Framtidens Karriär Sjuksköterska

ofelia_y5a0286

2017-10-13

På Ofelia Vård får du inte bara goda arbetsvillkor och en rolig karriär. Här är personalens hälsa och friskvård en grundbult i verksamheten. Oavsett om du är elitidrottare, vardagsmotionär eller kulturintresserad finns aktiviteter för dig.

Vi vill ge tillbaka till våra konsulter och skapa sammanhållning och trivsel. Fysisk aktivitet är en så viktig del av välmåendet och att kunna erbjuda det till våra medarbetare ger ett stort mervärde, säger Susanna Thulin, som kom till Ofelia Vård som konsultsjuksköterska för ett drygt år sedan och idag arbetar som konsultchef.
Hon får medhåll av Lisbeth Herrmann, specialistsjuksköterska inom akutsjukvård, som precis har börjat på Ofelia Vård som konsult. Lisbeth, som under en längre tid inte har kunnat träna på grund av en knäskada, har nu kommit igång med löpträning som Ofelia Vård arrangerar i samarbete med elitlöpare.
Det är fantastiskt roligt att få tillgång till så kvalificerad träning och att lära mig hur jag ska förebygga nya skador. Ofelia Vård har en inriktning som verkligen passar mig, säger hon.

Läs hela artikeln på: