Ofelia Vård har tecknat avtal med Västerås Stad

2017-01-16

Ofelia Vård som är ett bolag i Skandinavisk Hälsovård Group och Falck Koncernen har tecknat ramavtal med Västerås Stad gällande bemanning av sjuksköterskor till särskilt boende, hemsjukvård och ASIH.

Ofelia Vård har fått förtroendet att bli leverantör och har i och med detta stärkt sin position i mellan Sverige Avtalet trädde i kraft den 1/1 2017 och löper på i två år, gällande bemanning av samtliga sjuksköterskekategorier i till sjukhus och vårdcentraler i hela regionen.

Med det här avtalet stärker vi vår position som ett attraktivt vårdbemanningsföretag i Regionen säger Mathias Johansson VD Ofelia Vård.
Vårt dotterbolag Ofelia Vård har haft en stark tillväxt under 2016, vi stärker oss i arbetet med att bli branschens bästa vårdbemanningsföretag och arbetar fokuserat framåt för att bli marknadsledande och förstahandsvalet för sjuksköterskor säger Marie Öhrstedt VD Skandinavisk Hälsovård Group.
Har du frågor gällande Ofelia Vård och vårt avtal med Västerås Stad är du välkommen att kontakta Mathias Johansson VD Ofelia Vård på eller 0720-509822 mathias@ofelia.se
Har du frågor gällande Skandinavisk Hälsovård Group och våra verksamheter är du välkommen att kontakta VD Marie Öhrstedt på 0720-502105 eller marie.ohrstedt@shvab.se