Klinisk samordnare till Barncancerfonden

aq30c1izwqjjx8a8yucj_400x400

2016-09-02

Vi rekryterar en klinisk samordnare inom barnonkologi till avdelningen Forskning & Utbildning på Barncancerfonden.
Drivs du av att göra skillnad och vill du arbeta i en organisation som med stort engagemang driver frågan om barncancer? Då kan denna tjänst vara rätt för dig!
Vi söker dig som är sjuksköterska och som har klinisk erfarenhet av onkologi- och/eller barnsjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av forskningsarbete men inget krav.

Som klinisk samordnare kommer dina huvudsakliga uppgifter bestå i att hjälpa till att utveckla Barncancerfondens anslag för klinisk forskning, utveckla organisationens stöd till kliniker och dess vårdpersonal, arbeta med implementering av forskning i kliniken samt bistå med din kliniska kunskap.
Du kommer även att ansvara för administration av ansökningar, anslag och utbildningar och dessutom bidra med din kunskap om sjukvårdens organisation och styrning. Du har förmodligen ett brett kliniskt nätverk. I tjänsten ingår även att organisera möten och seminarier inom barnonkologi, bereda beslutsunderlag och vara med att utveckla och arbeta med de utbildningar som Barncancerfonden står bakom. Till stöd har du engagerade kollegor med gedigen forskningsbakgrund.
I rollen som klinisk samordnare har du många olika kontaktytor, både internt och externt, exempelvis sjukhuskliniker, läkemedelsbolag och forskare.
Önskvärt är att du är duktig på att kommunicera i både tal och skrift, har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


Arbetstid: Dagtid vardagar med möjlighet till flextid.
Kontoret är beläget i nyrenoverade lokaler på Hälsingegatan i centrala Stockholm.
Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.